Skip to main content
Nyheter

Fusjon mellom Hedmark Service AS og Kongsvinger Kompressor-Service AS

av 1. oktober 2011april 20th, 2017Ingen kommentarer

Informasjon til kunder og leverandører:

Eierne i selskapene Hedmark Service AS (org.nr.934495977) og Kongsvinger Kompressor-Service AS (org.nr.971126493) har besluttet at de to selskapene skal fusjonere til ett selskap, hvor Hedmark Service AS er det overtakende selskap. Noe av formålet med fusjonen er at vi vil få til sammen mer enn 50 års erfaring. Dette vil styrke vårt arbeide ut mot ett stadig mer utfordrene og krevende marked.

Fra 01.10.2011 vi alle bli fakturert fra Hedmark Service AS. Alle avtaler og forpliktelser inngått med Kongsvinger Kompressor-Service AS vil bli videreført.

I forbindelse med fusjonen vil Espen Jahnsrud fortsette som daglig leder i Hedmark Service AS og ha ansvaret for de oppgaver som Reidar Kaspersen utførte i Kongsvinger Kompressor-Service AS. Noen av dere har vi fått besøkt personlig for å kunne meddele dette, og vi vil prøve å komme innom de fleste av dere.

Vårt klare mål er at dere skal få samme service og oppfølgning som tidligere, da serviceteknikere fra oss følger med til Hedmark Service AS.

Vi skal i forkant gjøre det som er nødvendig for at de rutiner og utførelser som er blitt brukt skal implementeres i Hedmark Service AS så dere som kunde ikke skal bli berørt av denne fusjonen. Dere vil i en periode få besøk av både røde KK-S-biler og svarte Hedmark Service AS-biler.

Jeg vil samtidig takke for tiliten dere har gitt meg og Kongsvinger Kompressor-Service AS gjennom mange år, noen av dere i mer enn 20 år. Vi er tilgjengelig på samme telefonnummer som tidligere. Har dere noen spørsmål i forbindelse med fusjonen er vi tilgjengelig for å besvare dette.

For øvrig viser vi til vår hjemmeside.

Med vennlig hilsen

Espen Jahnsrud                                                                    Reidar Kaspersen
90 87 81 90                                                                           91 34 07 41

Vil du ha gode tips og tilbud rett i innboksen?

Da anbefaler vi deg å melde deg på vårt nyhetsbrev!