Personvern

Om oss

Hedmark Service AS tilbyr optimale tjenester og produkter innen områdene våre kompressorer, porter, løftebukker, brannutstyr, førstehjelp og tjenester under FUEL Technology.

1. Kontaktinfo

Hedmark Service AS
Mårvegen 7, 2211 Kongsvinger
+47 62 88 22 50
info@hedmark-service.no
Organisasjonsnummer: 934 495 977

2. Innsamling av data

2.1. Cookies

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg en best mulig opplevelse på nettsiden. Info om besøkte sider og bruk kan brukes til analyse. Du kan skru av denne funksjonen i din nettleser. Les mer om dette her.

2.2. Verktøy vi bruker

  • Google Analytics: innsamling av statistikk. Brukes for å finne ut om trafikkmengde, hvor vi får trafikk fra og generell analyse.
  • Chatra: chat på nettsiden
  • Mailchimp: nyhetsbrev

2.3. Bruk av kontaktskjema og chat

Ved å ta kontakt med oss via kontaktskjema og chat vil inntastet data bli lagret. Vi bruker denne dataen for å kunne yte bedre kundeservice. Dette kan slettes på forespørsel. Data behandles av Google Analytics og deles ikke av oss til tredjeparter.

2.4. Nettbutikk

Vår nettbutikk krever kontaktopplysninger for å kunne foreta en bestilling. Disse opplysningene lagres av oss og Klarna Bank AB.

3. Beskyttelse av data

All kommunikasjon på nettsiden foregår kryptert med HTTPS. Alle bestillinger i nettbutikken skjer via Klarna som er en trygg betalingsløsning.

4. Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger fra våre systemer. Du kan be oss om å slette eller endre opplysningene dine.

5. Spørsmål

Dersom du har spørsmål rundt personvern, vennligst kontakt oss direkte. Kontaktinfo finner du øverst på siden.

6. Endringer

Endringer i personvernerklæringen vil publiseres på denne siden. Dato for revidering vil da bli oppdatert på denne siden.

Sist oppdatert: 24. mars 2020.